Henrik Larsgård, Doruntina Haklaj og Heidi Sandnes er ansatt som assisterende formuesrådgivere i Söderberg & Partners Wealth Management. Larsgård og Sandnes har erfaring fra kundeservice i Sparebanken Møre og Haklaj avsluttet sin utdanning ved NTNU denne sommeren.

Johan Hedman er ansatt som forsikringsmegler i Söderberg & Partners Forsikringsmegling. Hedmann kommer fra stillinga som salgssjef i bedriftsavdelingen til Gjensidige.

De blir en del av ett team på 14 rådgivere med arbeidssted på Grimmerhaugen i Ålesund.

Söderberg & Partners tilbyr uavhengig formuesrådgivning til formuende privatpersoner, selskap og stiftelser og forsikringsmegling til bedrifter på Nord-Vestlandet.

– Siden vi etablerte oss i Ålesund på nyåret i fjor har vi opplevd stor interesse for våre tjenester. Mange ønsker en tettere oppfølging fra en personlig og uavhengig rådgiver. Spesielt i tider med usikkerhet merker vi at tett kundeoppfølging settes pris på, sier regionsleder i Söderberg & Partners Wealth Management i Ålesund, Christian Loe Muri.

– Vi tror bedriftsledere og eiere er opptatt av å få de aller beste vilkårene og rådene knyttet til sine forsikringer og sin finansielle formue. I flere år har trenden hos forsikringsselskaper og banker vært at stadig flere tjenester flyttes over på nett samtidig som filialer legges ned. Når de personlige relasjonene forsvinner hos din bestående leverandør, merker vi at flere søker en personlig rådgiver som de kan ha et langsiktig forhold til, og som de kan møte ansikt til ansikt, sier daglig leder Steinar Henden i Soderberg & Partners Forsikringsmegling i Ålesund.

Söderberg & Partners i Norge hadde også nasjonalt sett et godt år i 2022, og passerte for første gang 1 milliard kr i samlede inntekter og ansatte 100 nye i løpet av året, derav 10 nye ansatte i Ålesund. Selskapet har nå 500 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og kontorer over hele landet. I tillegg til kontoret i Ålesund har selskapet på Nordvestlandet også avdelinger i Fosnavåg/Ulsteinvik og Molde.