– Utstillerne fra to bransjer samles for å lage årets møtested for båt- og caravaninteresserte, når messen går av stabelen fra 3.-5. mars, forteller markedsansvarlig Jeanette Lorgen.

Båt

Messens største forhandler er Ferd Båt som stiller med en stand på over 1000 kvm. De har blant annet med seg en Askeladden C78 Cruiser, som ble vinner av European Powerboat of The Year Award i kategorien sportsbåter opp til åtte meter. I tillegg til båter i alle størrelser, stiller de også med egen utstyrsbutikk.

- Ved bryggene får publikum besiktige 16 flotte båter som alene er verdt messebesøket. Ekstra hyggelig er det at Saga Boats er tilbake på messen, sier hun.

Arkivfoto fra messen i 2022 Foto: Runar Andersen

Caravan

Flere caravanaktører kommer til messen for å vise frem nyheter innen bobil og campingvogner. Her blir mange merker og modeller, både store og innholdsrike biler, men også minicampingvoner.

Foto: Pressefoto

– Ferda Ålesund og Løviknes Caravan har med bobiler og campingvogner, Aaland Bil har med by-bobiler, og i tillegg finnes nesten alt man trenger av utstyr til campingturen, avslutter Jeanette Lorgen.

For barna

For barna blir det pirat ansiktsmaling, ballongsverd, tatoveringer og mekaniske hester. Redningsselskapet er også tilstede med Elias båten og i marinaen kan besøkende gå om bord i redningsskøyten DNVII.