Trudy Heim har drevet Trudy’s Pleiesalong i Nørvegata de siste 30 årene. Elsa Lund Olsen har drevet Klinikk For Alle i Daaskogen på Moa i 27 år.

– Her har vært fullt trøkk i lokalene i Nørvegata i mange år, med frisører og diverse skjønnhetstilbud som hudpleie og fotpleie. Men nå, etter koronaen, har jeg vært her alene, forteller Trudy Heim.

Trudy har i tillegg til salongen i Nørvegata, en 60 prosent stilling ved Borgund videregående skole der hun underviser i hudpleie.

– Jeg har mange trofaste kunder, men siden jeg jobber på skole i tillegg kan jeg ikke være her så mye som jeg burde. Det skjærer jo litt i hjertet å ha stengt dør, så nå gleder jeg meg veldig til Elsa begynner og vi kan være flere her igjen, sier hun.

– Salongen min «Klinikk For Alle» var aldri en del av kjeden med samme navn, for vi starte lenge før de så dagens lys. Det ble faktisk litt styr det. Vi måtte hyre advokat for å få beholde navnet, men vant frem siden vi var først ute, forteller Elsa.

Klinikk For Alle i Daaskogen hadde fem ansatte da pandemien traff landet og de måtte stenge dørene.

De beholder lokalene som Trudy har hatt i 30 år nå og er veldig fornøyd med det. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Plass til flere

Elsa er utdannet hudterapeut og tok utdannelsen ved Den Franske Kosmetologskole i Oslo. Trudy er utdannet hud- og fotterapeut, og er utdannet i Tyskland.

– Når de nå satser sammen kan vi blant annet tilby hudpleie, fotpleie, massasje, elektrolyse, aromaterapi og voksing, forteller de.

– Det er helt strålende å fortsatt være i drift og kan bli her i lokalene i Nørvegata. Her er fortsatt godt med plass, og vi ønsker gjerne flere med på laget. Gjerne en frisør, sier Trudy med et smil.

– Her driver alle for seg selv men under navnet Trudy’s Pleiesalong, så det passer perfekt om du for eksempel ikke ønsker å jobb fulltid også, legger Elsa til.

Lokalet i Nørvegata er store og har plass til både frisør, hudpleie, fotpleie, manikyr og mer. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Beholder plasseringen

– Jeg har vært veldig fornøyd med plasseringen og kundene liker veldig godt at det er god plass og greit å parkere, sider Trudy.

– Jeg har hatt noen års pause nå så jeg gleder meg ekstra mye til å komme i gang igjen og håper at både tidligere og nye kunder tar turen innom, avslutter Elsa.