– På grunn av været har vi valg å utsetter arrangementet til 3. mars, forteller Tone Drabløs i DNT Sunnmøre i en mail onsdag.

Arrangementet

– Vi håper mange vil bli med på en morsom utedag med familie og venner. Dette er Norges største turdag, og passer både for dem som har mye erfaring med å være ute i naturen eller er nysgjerrige på å oppleve mer av det, sier Linda Flem i DNT Sunnmøre.

Hun forteller at Kom deg ut-dagen er en morsom dag med varierte aktiviteter i nærmiljøet, som skal vise hvor enkelt det er å komme seg ut.

– Mange opplever at mye er blitt dyrt. Derfor håper jeg at vi kan inspirere enda flere til å bruke naturen. Det er billig, miljøvennlig og gøy, fortsetter hun!

Høy aktivitet i vårt distrikt

– Vi har arrangement på Emblem i Ålesund, ved naustet vårt i Nørvasundet, på Ørskogfjellet, Kolåstind-hytta, på Standaleidet i Ørsta og ved Bakkemarka i Skodje. Heile 30 frivillige står på for å skape en flott dag på Sunnmøre! Alt du trenger å ta med er deg selv og varme klær. Vi sørger for fyr i bålpannene, varmt vann til kakao eller kaffe og enkel grillmat, lokker DNT Sunnmøre og Linda Flem.