Hit inviteres alle som kunne tenke seg å flytte til vår region, til å komme innom. Målet er å synliggjøre alt som Møre og Romsdal kan by på.

Ønsker flere til fylket

Nye arbeidsplasser skapes, kompetansebehovet endres så vi er avhengig av å tiltrekke oss ny kompetanse. Jobbmessen er en unik mulighet for utflyttede sunnmøringer, nordmøringer og romsdalinger, og andre som er interessert i å se og høre hva fylket vårt har å by på av arbeidsliv og muligheter, heter det videre.

Samler næringslivet og offentlige aktører

Messen i Oslo er et samarbeid mellom en rekke private og offentlige aktører, og prosjektet ledes av de tre største næringsforeningene i fylket.

– Vi samarbeider om å bygge omdømme og profilere regionen og alt den har å by på av variert næringsliv, spektakulær natur og gode bo- og levevilkår. Det er derfor helt naturlig at hele fylket nå går sammen om å profilere seg ovenfor ny arbeidskraft. Vi er svært glade for at vi kan jobbe sammen på dette prosjektet. Sammen bygger vi regionen, sier Britt Flo, Ole Jonny Rugset og Lene Trude Solheim som er ledere i de tre største næringsforeningene i fylket.

I løpet av to timer så får kandidater god oversikt over muligheten vi kan by på. Bedriftene får oversikt over aktuelle kandidater. Vi skal bygge merkevaren Møre og Romsdal og bygger relasjoner som er verdifullt på kort og lang sikt.