I dag spilles det fotballgolf på en rekke baner rundt om i Norge, men nå kan du spille dette hjemme i hagen, på gårdsplassen, eller akkurat der det måtte passe å legge ned et «hull» med en viss avstand til ballen.

For nå har Anton Molnes tatt tak i Kallens idé og har fått «utviklet» et eget sett, eller kit om man vil, for Fotballgolf. Molnes er morfar og har engasjert seg for at alle G14-spillerne i Rollon og Guard skal få de samme mulighetene til å være med til Årets Norway cup.

– Jeg fikk satt i gang produksjon av dette for å finansiere turen, og etter mye jobbing klarte jeg å finne noen som kunne produsere «hullet»: Termoplast på Skodje, forteller han.

Rammen rundt hullet er utsmykket med bumerke fra Korsveggarden på Skodje. Foto: Kåre Stig Nøstdal

Engasjement

Men i kjølvannet av at han satte i gang dette dukket det også opp andre gode hjelpere.

– Flere bedrifter har kjøpt sett for å gi til sine kunder, og Frode hos Matverten Stuen har spyttet i et betydelig beløp til turen, forteller den tidligere møbelmannen.

Turen til Norway cup koster totalt 110.000 kroner, for 18 spillere og tre trenere. Til nå har Molnes solgt ca. 50 sett, og er med en del andre bidrag i tillegg, godt på vei til å få finansiert turen for fotballgutta i Rollon og Guard.

Det ryktes i tillegg at det vil bli arrangert «Stuen open» i fotballgolf, med tre-hulls bane i løpet av sommeren.