Sabry Sushi ble etablert på Sjøholt under koronapandemien og startet take away-utsalg i begynnelsen av 2021. Mandag åpnet de ny restaurant i Ålesund sentrum og flytter inn i de tidligere lokalene til Geiranger Bakeri på Utstillingsplassen.

– Ålesund er en veldig vakker by og jeg tror det er rom i markedet for å åpne her. Vi hadde en drøm om å åpne flere utsalg da vi først startet, og nå har vi funnet en veldig fin plass her i Ålesund. Det er veldig spennende å åpne her og jeg er begeistret for det, sier eier og driver Walid Sabry.

Sushirestauranten serverer den moderne stilen av sushi, med klassiske sushivarianter som nigiri og maki med ulike typer fisk, ifølge Sabry. Men menyen kan også endres.

– Akkurat nå har vi blant anna nigiri og maki med forskjellige typer fisk som laks, tunfisk og scampi. Men det kan hende vi endrer menyen for å tilpasse oss til markedet og etterspørselen fra kunder, utdyper han.

– Dette kan bestilles som take away, men vi har også noen plasser til at folk kan sitte inne og spise. På sommeren skal vi også ha uteservering, avslutter Walid Sabry.

Sabry Sushi har både nigiri og maki med forskjellige typer fisk på menyen, men dette kan endres til å matche markedet og etterspørselen fra kunder. Foto: Kristian Moe