Hvordan har det vært å åpne Sundebygget og hvordan har mottakelsen fra studentene vært?

– Det har vært mye artig arbeid med mange lange dager. Det virker som at studentene tar veldig godt imot det. De synes det er deilig å få et nytt areal som er beregna for studenter og gir dem muligheten til å henge sammen. Bygget er veldig tilgjengelig og gjør det mulig for studentene å møte medstudenter hele tida.

Hva er du mest opptatt av nå?

– Jeg er mest opptatt av å få den stabile driften til å gå og at folk ønsker å bruke Sundebygget hver dag, eller i hvert fall noen dager i uka. Rett og slett bruke arealet til det det er ment for.

Hva bruker du fritida di på?

– For øyeblikket er det veldig mye studentfrivillighet, men ellers driver jeg en del med seiling. Jeg har drevet med konkurranseseiling siden jeg var liten og jobber også maritimt, og trives veldig godt på sjøen. I de siste ukene og månedene har jeg brukt mye tid på venner i studentklubbene også.

Hva er den største kulturelle opplevelsen din?

– Det var litt av et spørsmål. Men jeg har jobba offshore på en båt i Mexico og det var en stor kulturell overraskelse i forhold til den vanlige arbeidskulturen vi har hjemme i Norge. Folk hadde en helt anna innstilling til arbeidet enn det vi har her.

Hvilken bok ligger på nattbordet?

– Notatboka mi, for å huske alt jeg skal gjøre og rekke til. Akkurat nå er det dessverre ingen litteraturlesing.

Favorittmusikk?

– Det er mye norsk hip hop for tida, men ellers er jeg veldig åpen for ny musikk. Jeg prøver å høre på mer og mer, nye sjangre og nye artister, både fordi det er gøy og også fordi vi prøver å få dem til å komme hit. Det er litt gøy å se på nye og «up and coming» artister, spesielt norske. Jeg kan anbefale Undergrunn. De har virkelig slått an.

Hva ser du på TV og strømmetjenester?

– For øyeblikket har jeg ikke hatt så mye tid til det, men når jeg har tid ser jeg på diverse serier og fotball.

Favorittmat?

– Det blir pizza, fordi det kan gjøres så mye med. Det finnes så mange variasjoner og muligheter med en pizza og det synes jeg er veldig gøy.

Hvilken app ville du ikke klart deg uten?

– Mail-appen bruker jeg mest for tida. Jeg kan også nevne Snapchat.

Hva er den viktigste politiske saken for deg?

– Psykisk helse, og da spesielt blant unge folk.

Er du fornøyd med kollektivtilbudet der du bor?

– Både ja og nei. Det vil si at jeg trives godt med det midt på dagen når rutene går, men det er veldig vanskelig å farte rundt på kvelden og på de ugunstige tidene.

Hva er du mest fornøyd med på hjemplassen din?

– Det må være mulighetene som er på utsida av døra, med fjell, fjorder og sjø. Også at man på en måte har en grei vintersesong. Det å kunne dra et par timer i fjellet uten å trenge å dra så langt.

Hva gjør du om ti år?

– Da skal jeg fortsatt gjøre noe jeg trives med. Jeg vet ikke helt hva det skal være, men kan se for meg at det er noe maritimt.

Hva ville du gjort om du fikk ti millioner kroner?

– Jeg ville nok kjøpt meg en litt større seilbåt. Og ellers investert en del, forhåpentligvis i noen eiendommer og boliger.

Hva er den beste oppfinnelsen gjennom tidene?

– Elektrisiteten.

Hva er ditt favorittreisemål?

– Jeg sier sjøen. Bare jeg kommer meg vekk fra ei kai, så roer jeg meg ned. Reisemålet mitt er bare å komme seg ut fra kaia.

Hva kunne du tenke deg å lære?

– Flere språk. Jeg kunne godt tenkt meg å forbedre språkkunnskapene mine, fordi det er gøy å kunne reise rundt og bli forstått.

Hva er det mest unødvendige du eier?

– Man må være litt minimalistisk når man jobber på båt. Jeg har egentlig ikke noe veldig godt svar på det.

Hva gjør du for miljøet?

– Jeg kildesorterer og prøver å minimalisere mitt fotavtrykk så godt jeg klarer, men det er ikke alltid like enkelt.

Hva er meninga med livet?

– Min mening med livet akkurat nå er å ha det godt med meg selv og de folkene rundt meg. Rett og slett skape tilhørighet for de rundt meg.