Kjøkkenet har blitt et viktig fellesområde i de nye lokalene. Foto: Torbjørn Sandbakk, Havnevik

Denne uken flyttet de nemlig til nyoppussede lokaler i toppetasjen i Røysegata 15.

– For oss er det viktig å fortsatt ligge i sentrum, nært på folk og næringsliv, sier Anders Havnevik, daglig leder i byrået.

Selskap med historie

Havnevik er et selskap med aner tilbake til tidlig på 1900-tallet. Nå står de foran en ny milepæl med flytting til nye lokaler, noe de mener er et naturlig steg:

- Å være i utvikling er noe av det som alltid har kjennetegnet oss, og vi har en historie preget av kontinuerlig endring; fra bokhandel til musikkforretning, fra trykkeri til lite byrå, til i dag å være det største design- og kommunikasjonsmiljøet i regionen, sier Anders Havnevik.

Når sola skinner kan det umulig skade med en is og matchende gule solbriller :-) Foto: Torbjørn Sandbakk, Havnevik

Planlegger for vekst

- Vi kommer til å øke staben ytterligere i 2023, og har ansatt en ny designer som starter i august, forteller byrålederen.

Men veksten skal skje på riktig måte:

- Vi er opptatt av å finne de riktige folka, både faglig og sosialt. Folk som tror på det samme som oss, og som ønsker å bidra videre i utviklingen av selskapet. For oss som selskap er det viktig å være stor nok til å kunne tilby kapasitet, men samtidig små nok til å bevare nærhet og fleksibilitet, forklarer han.

Fjoråret endte med en omsetning på litt over 24 millioner kroner og et driftsresultat på ca. 2,1 millioner.

- Dette er vi godt fornøyd med. Vi har over tid etablert oss som et stort og solid fagmiljø for strategisk design og kommunikasjon i regionen, og vi har et godt grunnlag for videre vekst, avslutter Anders Havnevik.

Upåklagelig utsikt fra toppen av Røysegata 15. Foto: Torbjørn Sandbakk, Havnevik