Den nye festivalen har fått navnet «Feelings» og skal ifølge arrangørene være sensommerens store høydepunkt, en to-dagersfestival som appellerer til hele følelsesregistret.

Feelings arrangeres for første gang fra fredag 25. august til lørdag 26. august. Karpe og en rekke andre flotte artister er allerede bekreftet til årets festival.

Solid Line Up

Artistene som er bekreftet til festivalen er fjorårets mestselgende artist, Karpe, i tillegg til artister som Broiler, Stig brenner, Tove Lo, Yung Lean, Ballenciaga, Kream, Martein, Victor Leksell, Ash Olsen, N33D, Jonas Benyoub, Kickslip, Synne Vo, Tyr og Victoria Nadine.

Det blir to scener og totalt vil det være plass til 9000 publikummere pr. dag. Festivalen har aldersgrense 18 år.

Festivalsamarbeid

Aktørene som har gått sammen om Feelings er blant landets største konsert- og festivalarrangører. De står hver for seg og sammen bak noen av Norges største musikkfestivaler som Bergenfest, Findings (Oslo), Neon (Trondheim), Festningen (Trondheim), Jugendfest og Sommerfesten på Giske (begge i Ålesund), Utopia (Stavanger), Stavernfestivalen, Rakettnatt (Tromsø), og Idyll (Fredrikstad).

Momentium har festivalene Jugendfest, Sommerfest og konsertserien Ålesund Live, og er medarrangør for Utopia i Stavanger, Rakettnatt i Tromsø og Festningen i Trondheim.