Hun kommer fra stillingen som Vice President Operations i samme selskap. Birgit trer inn i sin nye rolle i selskapet 12. februar. Hun har jobbet i Vard Interiors siden mars 2022, først som avdelingsleder og deretter som Vice President Operations. Birgit har bred internasjonal erfaring og har gjennom årene ledet ulike innkjøps- og logistikkfunksjoner samt satt opp produksjon hos leverandører globalt.

– Jeg er takknemlig for den gode velkomsten jeg har fått fra gode kolleger og mulighetene jeg har fått siden jeg startet i Vard. Kombinasjonen av alle nybyggene, ombyggingsprosjektene, den første kontrakten til Vard Interiors i USA og lansering av vårt eget design og produkt, har vi spennende og hektiske tider foran oss. Jeg er stolt over å være en del av dette og å få lede det nytenkende og energiske teamet i Vard Interiors, sier Birgit.

Tidligere General Manager Riccardo Manilla har påtatt seg nye og spennende oppgaver i Fincantieri sin Cruise-divisjon i Trieste, Italia.

CEO i Vard Group, Alberto Maestrini sier:

– Jeg vil takke Riccardo for den gode jobben som har bidratt til veksten av Vard Interiors. Jeg ønsker ham alt godt i sin nye rolle i Fincantieri. Birgit kommer med bred erfaring og et strategisk tankesett, og hun er en sterk etterfølger. Jeg tror at hun vil spille en viktig rolle i å drive innovasjon, fremme samarbeid og lede teamet vårt til nye høyder. Jeg stoler på at hun vil bidra betydelig til vår videre vekst.

Vard Interiors har hovedkontor i Tennfjord utenfor Ålesund og kontor i Tulcea, Romania. Selskapet har 140 ansatte.