– Det har vært en stor jobb og vi er veldig fornøyde med resultatet. Det er også deilig at vi kan slippe all den sjauingen som har vært her, og heller fokusere på det vi skal, som er kundene og hjelpe dem til å få nye kjøkken eller bad fra JKE, sier salgsleder Sølvi Kursetgjerde.

Lang prosess

Ifølge salgslederen begynte hun med planlegging av ny butikk med en gang hun startet i jobben 1. september. I utgangspunktet ble det sagt at den nye butikken skulle være klar til før jul, men på grunn av flytting av alt fra den gamle byggevarebutikken til et nytt hus, havnet de på etterskudd i prosessen. Det var først for et par måneder siden at alt fra den tidligere butikken ble ribbet og ombyggingen kunne starte.

– Jeg kom inn tidlig i prosessen og har vært med på hele reisen. Det tok tid før vi fikk kommet i gang med ombyggingen, men nå er vi endelig ferdig, sier Kursetgjerde.

Har dere foretatt en fullstendig ombygging?

– Ja, alt som var her før ble ribbet og vi har bygd om alt. Det er noen vegger som står igjen fra før, men vi har stort sett revet alt og satt opp nye delingsvegger for å få det slik vi ønsket med tanke på utnyttelse av plass, forklarer hun.

Foto: Kristian Moe

Under Byggtorget

Den nye JKE-butikken er en del av Byggtorget Digernes, men befinner seg i et eget hus. Det gjør at de kan profilere det litt på sin egen måte, samtidig som de har kunder gjennom Byggtorget-systemet. Butikken holdt også åpent under hele ombyggingsprosessen og hadde kunder innom.

– Vi har ikke stengt butikken fysisk, men ville markere at vi endelig var ferdige med ombyggingsprosjektet, med åpning onsdag og torsdag. Det markerte vi med åpen dag, besøk av leverandører, gode tilbud, lotteri og enkel servering, opplyser Sølvi Kursetgjerde.

Med en ny, flott og ferdigstilt butikk, får kundene endelig et skikkelig helhetsinntrykk av produktene og utstillingen til JKE. Kursetgjerde lover at kundene som kommer innom skal få en best mulig kundeopplevelse.

– Folk skal bli inspirert og få følelsen av at de kommer inn i et hjem. Vi har prøvd å legge sjela i dette slik at de får noe å hvile øynene på når de ser på kjøkkenløsninger og utstillinga. Kundene er viktigst, og vi vil gjøre det vi kan for at de skal få en god kundeopplevelse hos oss. De kan derfor forvente seg at vi skal yte høy service fra de kommer inn døra her til kjøkkenet er ferdig, understreker Sølvi Kursetgjerde med et smil.

Foto: Kristian Moe
Foto: Kristian Moe
Foto: Kristian Moe