– Det er hyggelig å være tilbake i Peil-gjengen. Jeg er spent på nye samarbeid med kunder, og gleder meg til å utvikle nye merkevarer sammen med dyktige kollegaer, sier Hanne.

‍Bred erfaring

Hanne har rikelig med erfaring som grafisk designer fra Oslo og New York, som frilanser og fra byrå. Hun har arbeidet med kunder som Paleet, Høyer og Flytoget. Med Elle Melle og Peil har hun blant annet arbeidet med merkevarer som Granne Forsikring, Run & Relax og Droneakademiet.

– Jeg elsker å bygge identiteter og merkevarer fra idé til daglig drift. Startfasen med blanke ark, eller blank skjerm, er ekstra gøy å være med på. Det er mange timer og kreativitet som ligger til grunn for en god merkevare. Derfor er jeg heldig som er omringet av smilende og kreative kollegaer, som sammen med meg kan skape visuelle identiteter, nettsider og annen markedsføring, forteller Hanne.

Det er lenge siden Hanne har hatt fast bostedsadresse her i vest, og drømmen er å slå rot på Sunnmøre. Hanne bor på Alnes, er yoga-instruktør og nyter friluftslivet på Sunnmøre – og ute i verden.

Dette er Peil

Peil med base i Apotekergata har 13 ansatte og er et byrå som driver med merkevarebygging, strategi og design.

– Vi er en rå kombinasjonen av strategi og kreativitet. Med Hanne på laget er vi enda sterkere på strategisk merkevaredesign. Hanne er med på å styrke det fine laget vi har her i byrået med kompetansen og ikke minst humøret sitt, sier byråleder Kristin Bjånes i Peil.