Det bekrefter klubben.

Gravem kommer fra Toppserie-klubben LSK Kvinner, og har også vært innom Rosenborg sitt rekruttlag.

Hun får draktnummer 20, og har signert en kontrakt ut 2023-sesongen med opsjon fra begge parter på ytterliggere ett år.

– Det føles bra og som et rett valg. I løpet av treningene jeg var her fikk jeg inntrykk av at dette er plassen jeg får den rette treningshverdagen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Hanna Bråten Gravem.

Trener Frode Fagermo avslørte i forrige uke at klubben jaktet en offensiv forsterkning, og er fornøyd med å få Gravem til klubben.

– Vi er veldig glad for å få Hanna på plass. En spennende spiller som har store utviklingsmuligheter. Det er en spennende signering og en spiller som tilfører gruppa mye energi. Hanna er en energirik spiller som er med på å sette standarden på trening, sier Fagermo.

– Hun er en veldig bra avslutter og er fryktelig uredd i boksen. Hun er en uredd spiller som tilfører oss noe annet enn det vi har fra før. Vi har mange kvaliteter, men hun vil gi oss noe annet. Jeg tror det blir en veldig god match, legger han til.

Lørdag klokka 17:00 spiller AaFK Fortuna årets første treningskamp mot Sogndal på Color Line Stadion. Det blir også første mulighet til å se nysigneringen i aksjon.

–Hanna kommer definitivt til å spille en omgang, bekrefter AaFK Fortuna-trener Frode Fagermo.