NTNU er fint pyntet i anledning Kjærlighetsuka. Foto: Børge Skar Eriksen

– Vi i ÅSS har fokusert på å samle studentene til kulturrike, fine og gøye arrangement, som gjør studielivet i Ålesund bedre for alle. De siste årene har vi hatt en uke i februar hvor vi feirer kjærligheten, sier Børge Skar Eriksen, arrangementsansvarlig i ÅSS.

Uka består av mange artige arrangement og aktiviteter. Vi begynte uka med «Snakk om kink» med Chains, som er en organisasjon for mennesker som liker og driver med BDSM.

– Dette ble godt tatt imot da fokuset på et mer inkluderende sexliv er viktigere for studentene nå enn tidligere, forteller han.

Børge Skar Eriksen, arrangementansvarlig i Ålesund Studentsamfunn Foto: Sjur Gustavsen

Vinne en date

Det blir også konkurranser gjennom hele uka, blant annet utlodding av studenter på date. Camilla Persen og Kristine Faanes er begge frivillige i ÅSS og er blant studentene som skal loddes ut. For å delta i trekningen kan man skrive seg opp med navn og telefonnummer, og vil da få muligheten til å bli med én av de på date.

– For ordens skyld bør det nevnes at også to gutter skal loddes ut, presiserer Børge.

Valentinsdagen og kjærlighetsvegg

På selve valentinsdagen, arrangerte de et utsolgt swingkurs. Foto: Børge Skar Eriksen
Også is-spising med film på kvelden, var et veldig populære arrangement. Foto: Børge Skar Eriksen

Videre på onsdag blir det kjærlighetsquiz og torsdagen arrangeres det «Lovekaraoke», begge på Samfunnet.

– Det blir proppet med mye kjærlighet, dette er veldig positive og kjekke arrangement med stor pågang. Vi har også en egen vegg hvor folk kan skrive kjærlighetserklæringer til sine kjære, avslører han.

Her kan du skrive en hilsen til en du er glad i som blir hengt på kjærlighetsveggen. Foto: Børge Skar Eriksen
Veggen med kjærlighetserklæringer. Foto: Børge Skar Eriksen

Stand-up fredagen

– Fredagen er en stor dag der vi får besøk av to profilerte stand-up komikere fra Oslo og Stavanger som i det siste har økt i popularitet nasjonalt. Vi gleder oss til å få besøk av Hallvard Dyrnes og Karsten Blomvik, sier Børge.

Hallvard Dyrnes er en etablert komiker i Norge og er mest kjent fra Latter sesong fire. Karsten Blomvik er en norsk youtuber, stand-up komiker og programleder og er mest kjent for sitt arbeid i NRK 4. etg, P3 gull og Latter sesong fem. Han er også en av programlederene på P3 morgen.

Hallvard Dyrnes og Karsten Blomvik. Foto: Sara Rønning

Swing-It

– Lørdag avsluttes uka med Prohibition party og tidenes råeste temafest. Vi har fått med oss det MGP-aktuelle bandet Swing-It, som i det siste har økt ekstremt i popularitet. Studentene ser virkelig frem til dette, avslutter Børge.

Foto: Børge Skar Eriksen