37 år gamle Joachim Flataker tok fra nyttår over stillingen, og er nå banksjef ved Sparebanken Møres avdeling i Ålesund.

Wiig er glad for å kunne gi stafettpinnen videre til en solid og engasjert leder.

- I 14 år har jeg hatt gleden av å lede banken i Ålesund sentrum, og kontakten med kunder og samarbeidet med de ansatte har gitt meg gode minner og fine erfaringer. Nå overlater jeg ledelsen til Joachim som jeg kjenner som en dyktig, kunnskapsrik og positiv kollega, sier Wiig.

Solid erfaring

Joachim er født og oppvokst i Måløy, men flyttet i ung alder til Ålesund hvor han nå har bosatt seg med familie. Leder for divisjon Personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik, er fornøyd med å ha fått Flataker som banksjef i Ålesund sentrum.

– Joachim har snart 20 års erfaring innen bank og finans, og vil bidra med både lederkompetanse, lokalkunnskap og et sterkt kundefokus. Han har erfaring både som rådgiver og banksjef i Sparebanken Møre, og har også jobbet i Nordea. Ålesund er et viktig markedsområde for oss. Her har vi hovedkontoret og vi skal fortsatt være sterkt tilstede i byen, sier Blomvik.

Avdelingen i Ålesund sentrum har 12 lokale rådgivere, og Joachim som tidligere har arbeidet i avdelingen, kjenner kontoret godt.

– Vi har en god miks av både erfarne og nye rådgivere, og de er en dyktig gjeng som jeg gleder meg til å skape resultater sammen med. Jeg er klar og motivert for å lede gjengen i Ålesund sentrum, sammen skal vi skape gode kundeopplevelser og resultater for banken, og for lokalsamfunnet rundt oss, sier Flataker.