– Dette er noe vi har holdt på med siden i mai i fjor, kan de fortelle og innrømmer noe motvillig at tidspunktet er sammenfallende med da overlege og spesialist i psykiatri, Helle Marie Søbstad, ble en del av teamet hos Medi3.

– Hun var nok den som satte det i system her hos oss, men dette er noe mange av oss også holder på med på fritiden, avslører en svært så troverdig psykologspesialist Nina Lervik.

Helse i hver dukkert

Når så kompetente fagpersoner på kropp og helse hevder at dette skal være bra for oss, da må vi jo bare tro dem.

– Dette er gøy, samlende og ekstremt bra for helsa, hevder nemlig gjengen hardnakket når vi treffer dem ytterst på brygga.

– Det er først og fremst bra for helsa, for det kickstarter en del prosesser i kroppen og utløser både dopamin og endorfiner. Vi merker faktisk at det gjør noe med oss hver gang. Vi blir i godt humør og blir mye mere produktive på det som ofte kan være lange og krevende møtetirsdager, forteller overlegen.

– I tillegg er det også god lagbygging. I allefall her hos oss, legger hun til, og er ikke verre på det enn at hun inviterer de som ønsker det, til å være med på lunsjbadet tirsdager.