Det var lenestolen «Mathis» og Slettvolls butikk i København som begge vant i kategoriene sine.

"Bo Bedre og Bolig Magasinets Design Favoritter" starter med at produsentene sender inn sine egne forslag på produkter de mener fortjener anerkjennelse. Deretter velger en jury ut produkter som leserne av de to store danske interiørmagasinene da kan stemme på og det blir da lesernes stemmer som avgjør hvilke produkter som blir favoritter innen design.

Interiørmagasinet skriver følgende om Mathis fra Slettvoll:

Mathis er en innbydende og åpen loungestol med et klassisk design, som til tross for sitt enkle formspråk har overraskende høy sittekomfort. Stolen har en gjennomgående stålramme som kan leveres i sort eller bronse. Stolen er produsert på Norges vestkyst og fås med enten tekstil eller skinn, som med tiden vil patinere og gi stolen et enda mer personlig uttrykk. Den åpne konstruksjonen gir stolen et elegant og tidløst utseende, som passer inn i det klassiske, nordiske hjemmet.

Butikken til Slettvoll i København vant kategorien Designunivers. Foto: Slettvoll

Et eksklusivt og helstøpt designunivers på Oslo Plass i København. Med 500 kvadratmeter utstillingslokale som presenterer inspirerende innredninger både for hjemmet og utendørsområder. Slettvoll produserer komfortable møbler skapt av dyktige håndverkere langs Norges vestkyst. Butikken presenterer et gjennomtenkt konsept, hvor tepper, lamper og interiørartikler er nøye utvalgt for å skape harmoni. Produktene kombinerer tidløs design med kvalitet som sikrer lang levetid.

Butikken til Slettvoll i København ligger på Oslo Plads i en bygning med en elegant fasade. Flaggskipbutikk åpnet i oktober 2019. Foto: Slettvoll