– Det er veldig stort. Vi har jobbet hardt for det og for å bli bedre hele tiden, så denne prisen tar vi som en ære, smiler butikksjef Ole Kristian Huse.

Prisen betyr at Eurospar på Ålesund storsenter var den beste av alle Spar-butikkene som finnes i Møre og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag, Troms, Finnmark og Nordland. Butikksjefen forteller at det ligger mye prestisje i å få en slik pris og er derfor veldig stolt.

– Det er ganske mye prestisje rundt det, og det er ganske mange kriterier som skal til for å være med der oppe. Så denne prisen henger veldig høyt, understreker han.

Nest best i landet

Ikke nok med at Eurospar på Ålesund storsenter ble kåret til årets butikk i region Midt og Nord. Blant 300 Spar- og Eurospar-butikker havnet butikken på storsenteret på 2.-plass i kåringen av den beste kjedebutikken i landet.

– Det er også meget stort. Vi jobber hele tiden for å gi kundene det lille ekstra med gode tilbud, god service og ting man ikke får andre plasser. Vi fokuserer også mye på det lokale. Det fungerer kjempebra og vi tar det med oss videre på reisen, sier Ole Kristian Huse.