– Det er selvsagt hektisk og mange detaljer som skal på plass før arrangementet er i gang, men å gå rundt her nå og snakke med så mange fornøyde mennesker, er rett og slett bare en ren fornøyelse, sier Frank Victor Valderhaugstrand, gründeren bak B2B Arena, selskapet som arrangerer Mørebørsen.

Det ble avholdt hele 444 møter i denne salen før det ble satt strek klokken 15.30 Foto: Kåre Stig Nøstdal

I løpet av denne dagen blir det gjennomført i overkant av 440 møter der hvert møte har en varighet på 20 minutter. Selve møtene foregår som «speeddating»: Hyppige og korte møter hvor tilbud, tanker og ideer deles, og hvor målet kan være både salg, innkjøp eller samarbeid. Det er i år femte gang B2B Arena gjennomfører dette arrangementet, og de har i år fått med Sparebank 1 SMN som hovedsponsor for arrangement.

– Det at vi kan få næringslivet på Sunnmøre til å møtes på denne måten for å se om vi kan få til ting i fellesskap, dele erfaringer og bruke lokale leverandører, er kjempebra og helt i tråd med våre verdier, sier Arild Eiken, banksjef i SpareBank1 SMN.

Frank Victor Valderhaugstrand, gründeren bak B2B Arena og Arild Eiken, banksjef i SpareBank1 SMN. Foto: Kåre Stig Nøstdal

Dette sa noen av deltagerne

– Jeg har også vært med tidligere og synes dette er svært nyttig. Jeg får muligheten til å snakke med mange folk i løpet av en innholdsrik dag, både folk jeg har truffet tidligere, men også noen jeg treffer for første gang her. Så er det veldig spennende at jeg også ser muligheter jeg ikke engang visste var der, forteller Monica Linge Marcelli, daglig leder i Språkøret Marcelli.

– Så er det veldig spennende at jeg også ser muligheter jeg ikke engang visste var der, sa Monica Linge Marcelli. Foto: Kåre Stig Nøstdal

– Dette er første gang jeg er med og synes det er kjempenyttig. Det er veldig stas å snakke med så mye folk, på så kort tid, som både setter pris på Atlanterhavsparken og har lyst til å samarbeide med oss, sier administrerende direktør ved Atlanterhavsparken, Kjetil Aarseth.

Kjetil Aarseth, her sammen med Werner Brandal fra Sunnmøre Live. Foto: Kåre Stig Nøstdal