Ålesund sentrum: Melding om at en person er funnet skadet i sentrum. Patrulje og ambulanse på veg til stedet, lød meldingen fra politiet rett før midnatt. Personen har et kutt i hodet - blør en del - er bevisst. Patruljen undersøker stedet for å få klarhet i hva som har skjedd. 20 minutter senere kunne politiet melde at ambulanse har tatt med seg personen til Ålesund sjukehus.

Patruljen har kommet over stedet hvor skaden formentlig skal ha oppstått. Der er også skade på et vindu i en bygning. Huseier er varslet om denne skaden. Det blir opprettet sak på forholdet, skrev politiet kl. 00.41.

Ålesund, Moa: Melding fra et utested om at de har problemer med en gjest. Personen ønsker ikke å forlate stedet etter oppfordring. Patrulje til stedet, skrev politiet kl. 00.16. Personen forsøkt bortvist av patruljen, uten resultat, innbringes til arresten, het det kl. 00.36.

Ålesund sentrum kl.00.22: Melding om høylytt krangling og brøling i ei gate på Aspøya. Patrulje til stedet. Situasjonen var over da patruljen ankom.

Nørvegata: Melding om feststøy. Patrulje til stedet og har gitt eier pålegg om at det skal være ro resten av natten, skrev politiet kl. 01.06

Ålesund sentrum: Melding om en aggressiv gjest på et utested. Patruljen til stedet. Personen er gitt et pålegg om å holde seg unna sentrum resten av natta. Det blir opprettet sak for ordensforstyrrelse, lød meldingen kl. 02.09.

Ålesund sentrum: Patrulje rykket ut etter melding om sjenerende musikkstøy fra ei leilighet. Det tok noe tid å oppnå kontakt på adressa. En person anmeldes for ordensforstyrrelse, ble det meldt kl. 04.44.

Olsvika: Melding om brann i en kontainer på et industriområdet. Nødetatene rykker ut, meldte politiet rett før kl. fem lørdag morgen. Det meldes at det ikke skal være umiddelbar spredningsfare. Patrulje på stedet, het det noe senere. Brannen er slukket. Politiet oppretter sak, ble det meldt kl. 05.58.

Ålesund sentrum: Melding om at en person går i sentrum og roper og skriker. Patrulje til stedet. Mannen bortvist fra aktuelt område. Patruljen avslutter, skrev politiet kl. 07.12 lørdag morgen.