I den innledende runden spilte lagene kamper på 2X8 minutt og Ålesund fikk en god start med 7–0-seier over Boblen fra Bergen.

Deretter ble det overkjøring med 19–0, 20–0 og 12–0 , over henholdsvis Sandefjord, NTNUI DG fra Trondheim og Egersund.

I de to siste kampene av den innledende runden møtte de Akkaren og Molde, som endte med 4–0 og 1–0 i favør Ålesund.

Det betød finalesekvenser med kamper på 2X12 minutt. Først ut i semifinalen var et nytt møte med Boblen som endte med 12–0-seier og finaleplass.

Der møtte de Akkaren og Ålesund tok med seg en 2–0-ledelse halvveis. Etter pause scoret Ålesund seks mål til, før Akkaren til slutt fikk et trøstemål. Det var langt i fra nok og Ålesund kunne juble for seier i alle sine åtte kamper med en målforskjell på 83–1, og en overlegen seier i den første av totalt fire serierunder.