I dag, 24. august kl. 12.00, lanserer vi nemlig aesby.no, en nettavis fra oss i Nytt i Uka. Vi er naturlig nok svært spente på hvordan denne vil bli tatt imot. Målet vårt er at vi gjennom å lage godt innhold også på nett, skal nå enda flere lesere og annonsører. Men vi både håper og tror at aesby også skal bli noe dere som allerede er glade i Nytt i Uka, vil sette pris på.

Aesby

Navnet skjemmer ingen heter det, noe jeg, med et relativt spektakulært sunnmørsk navn, burde vite alt om. De mest oppvakte blant dere har nok allerede skjønt at vi har lånt navnet fra flyplasskoden på Ålesund lufthavn, en idé vi har adoptert fra Adresseavisen i Trondheim. Innhold og design på aesby er utviklet hos oss i Nytt i Uka, i tett samarbeid med mange flinke folk i Polaris Media både her i Ålesund og i Trondheim.

Skal lage enda bedre avis

For meg er det viktig å benytte anledningen til å være klar på at vi skal fortsette å satse på og videreutvikle papiravisa vår. Aesby skal være i tillegg til, ikke i stedet for, Nytt i Uka.

Ønsker flere tips

Vi tar med våre verdier: nær, aktuell og pålitelig, fra papiravisa inn i aesby, og ønsker å være enda nærmere på det som skjer i byen. Da trenger vi flere tips, og nå kan også vi være raskt ute med siste nytt.