Sula sentrum: Et vitne våknet til voldsomt brak. En bil har kjørt inn i et tre. Bilen har fått store materielle skader. Airbager utløst. Bilfører har forlatt stedet. Nødetatene er på veg til stedet, meldte politiet på X kl. 06.33 lørdag morgen.

Politiet har søkt etter bilfører med hjelp av frivillige. Vi har nå kontroll på bilfører. Vedkommende fremstår som uskadet, skrev politiet på X kvart på ni lørdag morgen.

Fiskefartøy på grunn

Vigrafjorden: Mannskap fra begge stasjoner har vært ute med brannbåter i forbindelse med grunnstøting på Vigrafjorden. Transport av mannskap til land på Roald, meldte ÅBV lørdag morgen.

Politiet har bistått HRS i forbindelse med en grunnstøting av et fiskefartøy. Båten ble etter hvert eskortert inn til havn. Årsaken til ulykken er avklart. Det vil bli opprettet sak på forholdet for å få avklart hendelsesforløpet, meldte politiet i morgentimene lørdag.

Bråk og brann

Ålesund sentrum: En mann i begynnelsen av 20 årene ble tatt med inn til arresten etter å ha laget bråk på et utested i sentrum. Mannen var beruset. Han blir anmeldt for forholdet.

Brannvesenet var fredag kveld også ute ved en brann i Breivika: Branntilløp i trafo for landstrøm på kaikant på bedrift i Breivika. Slukket av folk på stedet. Brannvesenet er på stedet for kontroll, meldte ÅBV kl. 22.30 fredag