Atea er et teknologi- og IT-selskap, som i vårt fylke har avdelinger i Ålesund, Fosnavåg, Kristiansund og fra 1. november også i Molde.

I Ålesund har Ateas 40 ansatte hatt kontor i Postvegen 17 i hele 10 år. Men i desember flytter de et steinkast unna, til Ålesunds nye «grønne næringsbygg» - Postvegen 11.

Atea skal flytte inn i den delen av bygget som tidligere har huset Skatteetaten, og som nå har fått en betydelig oppgradering. Foto: Postvegen 11

- Unik mulighet

- Miljøprofilen til bygget, som er helt unik for Ålesund, var det som ble avgjørende for oss. Det ble rett og slett en totalpakke som passet veldig godt sammen med det vi i Atea står for, forklarer Nybø.

I januar ble Atea nemlig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper av Corporate Knights’ Global, for andre året på rad. I de nye kontorlokalene i Postvegen 11 blir det store endringer sammenlignet med dagens tradisjonelle kontorlokaler.

- Nå blir det clean desk-policy med free seating, kombinert med tilrettelagte stillerom og soner for å jobbe i team. Vi ønsker å legge til rette for en arbeidsplass med fokus på trivsel og det kollegiale, samtidig som de ansatte får tilstrekkelig med ro til å utføre jobben sin på en effektiv måte, sier han.

- Vi ser frem til en ny arbeidshverdag med mye dagslys, uteareal med hager og ikke minst energiøkonomiske og bærekraftige løsninger, avslutter Jan Nybø.