- Som tredje generasjons driver av Pluto har gatekjøkken vært en del av hverdagen siden jeg var liten gutt, sier Einar Øye Finsæther som er eier og driver av Pluto.

- Jeg har blitt kjent med mange og trofaste kunder, som har kommet igjen. Nå er tiden inne for å prøve noe nytt, og jeg ble derfor svært fornøyd, både på vegne av våre ansatte, kunder og meg selv, når Ruth og Terje Sunde i Fergekaia uttrykte ønske om å videreføre gatekjøkkendriften. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle kundene og de mange flinke ansatte som har vært hos oss i de 47 årene vi har drevet Pluto, sier Finsæther.

- Pluto har vært en institusjon i vår region hva gjelder gatekjøkken. Selv om dette blir som å hoppe etter Wirkola ser vi virkelig frem til å både videreføre det gode håndverket som har vært, og på sikt forhåpentligvis også kunne tilføre nye favoritter fra Fergekaias sortiment på Nørve. Vi skal, som på våre gatekjøkken i Langevåg, Sunde og i Skarbøvika, også selge pizza fra våre nye lokaler på Nørve. De som gleder seg til pizza må likevel vente til våren før dette er på menyen, sier Ruth og Terje Sunde som er eier og driver av Fergekaia.

Både Finsæther og Sunde understreker at selv om virksomheten skifter drivere ved nyttår, vil man fortsatt møte de samme ansatte på samme sted, og med tilnærmet den samme menyen. Det nye navnet blir Fergekaia Pluto.