Som spillerkoordinator vil Erstad gå fra markedsavdeling til sport. Publikums- og markedsføringsansvarlig i klubben, Henrik Mauren, vil dermed overta medieansvaret.

– Opprettelsen av denne rollen er et viktig steg for klubben. Det er en tredelt rolle hvor Terje blir et anker hva gjelder utstyr og materialer i inngang, gjennomføring og utgang av treninger og kamper, en jobb som han vil utføre sammen med vårt utvalg. Han vil også ta over ansvar og logistikk rundt utstyrsavtalen med Umbro når utstyrsansvarlig Bjørn Rekdal gir seg i klubben 1. mai, og han vil bli en viktig ressurs for oss med tanke på integrering av spillere, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Erstad vil reise med A-laget på både hjemme- og bortekamper og være en støtte for spillerne og sørge for deres trivsel. I tillegg skal han drive med logistikk rundt utstyr, inklusiv bestilling og koordinering, samt noe avlasting for Bjørn Erik Melland rundt integrasjonen, logistikken og tilpasningen av nye spillere.

– Jeg har stor tro på fremtiden for Aalesunds Fotballklubb, og ser frem til å kunne bidra i et spennende og inspirerende miljø, forteller Terje Erstad.