Ingrid Lovise Jåstad hentes fra John Arne Riise sin tidligere klubb, Avaldsnes.

– Det er veldig kjekt å signere her. Da AaFK Fortuna kom på banen, så jeg en fin mulighet for meg. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av laget, trenerteamet og alt rundt. Derfor føles det som et riktig valg for meg, sier nysigneringen Ingrid Lovise Jåstad.

Tross sin unge alder har Jåstad flust av erfaring fra toppfotballnivå. Forrige sesong spilte hun 28 kamper for Avaldsnes i Toppserien, og før det sto hun oppført med 63 kamper på toppnivå for bergensklubben Arna-Bjørnar.

Nå er hun klar til å bidra for AaFK Fortuna de neste to sesongene og hjelpe dem til opprykk til Toppserien.

– Jeg fulgte godt med på laget i fjor og synes de spiller veldig god fotball. I tillegg har jeg fått et godt inntrykk av Frode og Karl Oskar, og det trigget meg at de har en såpass stor satsing med et klinkende klart mål om opprykk, forteller Jåstad, som beskriver seg selv som en hardtarbeidende spiller som kan gi laget balanse.

– Jeg kan bidra med en god defensiv balanse, og er god til å stoppe kontringer. Jeg flytter beina fort og kan gjøre drittjobben. Men jeg kan også bidra offensivt med godt blikk og en fremoverrettet måte å spille på, utdyper hun.

– Vi er veldig glade for at Ingrid valgte å komme til AaFK Fortuna, og gleder oss til kommende sesong sammen med henne, uttaler klubben.

Ingrid Lovise Jåstad sammen med trener, Frode Fagermo. Foto: Kristian Moe