Hvordan kommer Eurospar-kundene på Moa til å merke at du har blitt ny kjøpmann her?

– Jeg skal først og fremst videreføre den gode jobben som Frank, den forrige sjefen, gjorde. Og så vil jeg prøve å ha enda bedre og flere gode tilbud i butikken.

Hva er du mest opptatt av nå?

– Å komme i gang med de nye oppgavene, fullføre varetellinga og lære opp dem som har overtatt mine gamle arbeidsoppgaver.

Hva bruker du fritida di på?

Jeg bruker mye tid med familie og venner. Og så liker jeg å være ute i naturen: på fjelltur, ligge i telt og fiske. Jeg følger mye med på fotball, og vi er en gjeng på 16 kompiser som spiller innebandy. Vi spiller bare uorganisert, for lek – men vi løper til vi stuper!

Hva er den største kulturelle opplevelsen din?

Det vil jeg dele i to: Den ene var da jeg fikk en tur til Anfield i 30-årsgave, og Liverpool slo Fulham 4-0! Det andre var Green Day-konserten på Color Line stadion: Det var kanon!

Hvilken bok ligger på nattbordet?

Den siste jeg leste, var boka til Zlatan, som var veldig bra. Jeg har alltid vært stor fan av ham, både som fotballspiller og person, og det var interessant å lese livshistoria hans. Det var også godt skrevet.

Favorittmusikk?

Alt mulig av rock og pønk, som for eksempel Green Day, Offspring, Iron Maiden og Guns’N’Roses.

Hva ser du på TV og strømmetjenester?

Jeg ser litt serier, og «Stranger Things» er en favoritt. Det er nydelig og veldig spennende serie. Så ser jeg litt fotball, og jeg liker å følge med på MMA.

Favorittmat?

Pizza! Helst med så tynn bunn som mulig. Den beste pizzaen jeg har spist noen gang, var på en bitteliten pizzarestaurant i Val di Fiemme i Italia. Den var så tynn at den kunne brettes sammen. Ellers liker jeg godt å lage pizzaen selv – gjerne med en av de frosne pizzabunnene fra Italia som vi har fått inn her i butikken. De er nydelige!

Hvilken app ville du ikke klart deg uten?

Musikkappen min – Tidal. Der spiller jeg alt fra Kaptein Sabeltann til mine egne spillelister.

Hva er den viktigste politiske saken for deg?

At alle skal ha få god helsehjelp og ha en god levestandard.

Er du fornøyd med kollektivtilbudet der du bor?

Jeg bruker stort sett bilen og er avhengig av den for å kjøre til og fra barnehagen, så jeg vet egentlig ikke noe om hvor godt kollektivtilbudet er.

Hva er du mest fornøyd med på hjemplassen din?

I Brusdalen, der jeg bor, rett på andre sida av den gamle kommunegrensa til Skodje, er det trygge og fredelige omgivelser, flott natur og et godt oppvekstmiljø. Mye av det samme kan jeg si om der jeg er oppvokst, på Blindheim.

Hva gjør du om ti år?

Da tror jeg at jeg fortsatt jobber her på Eurospar.

Hva ville du ha gjort om du fikk ti millioner kroner?

Reist litt, opplevd litt og pussa opp det som burde ha vært pussa opp. Og så hadde jeg fordelt litt ut til familien.

Hva er den beste oppfinnelsen gjennom tidene?

Strømmen.

Hva er ditt favorittreisemål?

Før jeg fikk barn, var det varmere steder med badestrand og solsenger, men nå, med små unger, er det nok hytta i Valldalen, der vi drar ut på små eventyr.

Hva kunne du tenke deg å lære?

Å bli flink til å tegne – og å spille gitar. Jeg ligger ofte på gulvet og tegner med ungene, men er ikke noe flink, og jeg har alltid vært fascinert av dem som virkelig kan tegne. Ellers har jeg en gitar stående som jeg kunne noen få noter på en gang.

Hva er det mest unødvendige du eier?

Det må vel kanskje være gitaren …

Hva gjør du for miljøet?

Jeg kildesorterer. I Brusdalen, i tidligere Skodje kommune, har vi også sortert matavfall i mange år nå.

Hva er meninga med livet?

Å nyte det – hver dag – og ikke stresse. Det er jeg i grunnen ganske flink til.