Geir kommer fra jobb som daglig leder på T2, et sted han har vært med å starte, utvikle og drifte siden 2021. På T2 skal det fremdeles være restaurant og scene, og Geir vil følge opp scene-aktiviteten her videre og samkjøre dette med jobben på Løvenvold, går det frem av informasjon fra Momentium.

– Jeg er kjempe glad for at Geir ville bli med til Løvenvold, hans erfaringer og kunnskap fra driften på T2 blir gode å ha med inn i etableringen av Løvenvold Theater. Med Geir så er kjerne-temaet vårt på plass, og nå skal vi finne ut hvilke andre ressurser og mennesker vi trenger for å gi publikumet vårt sin beste opplevelse på Løvenvold. Det er mye energi og kreativt overskudd i denne gjengen, så nå gleder jeg meg til å fortsette utviklingen av Løvenvold sammen med Geir og Marco, sier Kathrine Synnes Finnskog.

– Det blir utrolig spennende å gå fra T2 til Løvenvold. Jeg vil være på begge hus i en periode, og ser muligheten til å skape synergier på både innhold og arbeidsoppgaver begge plasser. Jeg tror et godt samarbeid på programmering vil være positivt på både T2 og Løvenvold, med et fokus på å skape et bredere tilbud alle innbyggere i Ålesund. Det å få være med på å starte en ny scene er utrolig kjekt, og ta med både erfaringer fra T2 og ikke minst lidenskap for gode kulturopplevelser til Løvenvold. Jeg gleder meg enormt til nye eventyr, sier Geir Leirvåg.

Nå begynner både teamet og lokalene på Løvenvold å nærme seg på plass. Geir Leirvåg, Kathrine Synnes Finnskog og Marco Brørs i salen på Løvenvold Theater. Foto: Thea Sofie Eilertsen