– Årsakene til hvorfor dette var så populært kan jo være fordi det har vært veldig i fokus den siste tiden. Og så lever vi jo lenger, i tillegg til at det finnes så mange ulike familiesammensetninger, mine og dine barn og så videre, sier hun.

DNB inviterer til flere foredrag med ulike temaer gjennom hele denne uken og avslutter med en familiedag på Atlanterhavsparken hvor de yngste kundene skal være i fokus.

Anders Svinø, Judicia. Foto: Tony Hall

Juridisk med Judicia

På foredraget «Arv og fremtidsfullmakt» stiller Judicia opp med advokaten Anders Svinø for å gå gjennom det juridiske. I tillegg til økonomene fra DNB, stiller også Erika Monsås Rødseth fra DNB Eiendom for å snakke om hvilke utfordringer man kan støte på når det kommer til bolig.

- Det blir også fokus på arv, en kan ikke snakke for tidlig om det. Det er jo typisk at det er de godt voksne som både tenker på fremtidsfullmakt og arv, men det er jo aktuelt for alle, vi vet jo aldri om vi blir utsatt for en ulykke eller sykdom. Det er en trygghet hvis det skulle skje noe uforutsett i livet, legger hun til.