Ålesund: Mann 40 år er innbrakt og satt i arrest etter ordensforstyrelse. Det blir opprettet sak, melder politiet kl. 01.15.

Ålesund: Mann i 30-åra innbrakt og satt i arrest etter ordensforstyrelse og slåssing på et utested i sentrum. Han satte seg også opp mot politipatruljen. Det blir oppretta straffesak, heter det kl. 03.15.

Ålesund: Vi er på Bertel O. Steen tomta i Breivika etter melding om slåssing og amper stemning mellom tre ulike russegrupper. Vi har kontroll og undersøker hva som har skjedd, melder politiet kl. 03.11.

Russesamlinga i Breivika er avsluttet. Flere har vært involvert i slåssing, men ingen er alvorlig skadet. De tre russegruppene, som er tilknyttet hver sin buss, har blitt oppfordret til å holde seg unna hverandre resten av natta, heter det kl. 03.45.

Ålesund: Vi er i Skaregata etter mange meldinger om at en person går rundt i gata og knuser ruter. Vi har kontroll på den aktuelle personen. Det blir oppretta straffesak mot mannen i 30-åra. Han blir anmeld for skadeverk etter å knust glassruter til ei leilighet, for bæring av kniv på offentlig sted og for ordensforstyrelse, skriver politiet kl.05.51.