Oppdatering fredag ettermiddag

I en oppdatering fredag ettermiddag sier politiet at det er ingen nytt i saken, de har fått inn mange tips som de går gjennom nå. Den taktiske og tekniske etterforskninga pågår for full. Om det ikke dukker opp nye informasjon så er det ikke planlagt å ta opp igjen søk i terrenget denne helgen.

Til smp uttaler Arne Lid Skodje, som er seksjonsleder ved seksjon for forebygging, etterretning og etterforskning i Møre og Romsdal politidistrikt at det ikke så langet er noen elektroniske spor siden sist fredag. Han bekrefter til smp at både mobiltelefonen og betalingskort tilhørende den savna, blei funnet hjemme hos vedkommende.

Oppdatering torsdag

Søket etter den savna ble avsluttet onsdag kveld og søket blir ikke tatt opp igjen torsdag opplyser operasjonsleder Arild Reite.

– Det operative søket utendørs er inntil videre avsluttet. Saka er nå over i en etterforskningsfase, sier operasjonslederen.

Sammen med politiet planlegger Røde Kors søket og holder orden på hvor mannskapene skal leite. Foto: Møre og Romsdal Røde Kors

Oppdatering onsdag

– Det er ikke gjort funn i saken, og letingen pågår fremdeles, sier operasjonsleder i politiet Arild Reite til AESby onsdag kl. 14.10

– Vi har nå konsentrert søket til bak fjellet, ved Flatholmen, på nordsida av Aksla. Frivillige fra Alpin redningsgruppe bistår politiet i søk i det bratte terrenget over Flatholmen, sier operasjonslederen.

I tillegg bistår frivillige fra Røde kors og Norske Redningshunder i søket. Røde Kors har frivillige fra flere deler av fylket som er med i søket.

– Ingen av tipsene som har kommet inn, har ført til leiting i en annen retning eller annet område. Leitingen vil fortsette ut dagen, til det blir mørkt, så skal vi gjøre opp status da, sier Arild Reite, operasjonsleder i politiet.

Politiet ber publikum legge merke til joggeskoa til den savna som har en oransje tupp. Foto: privat