Anna Lena Gjøsund er daglig leder og partner i Beauty House Ålesund. Foto: Privat

Anna Lena kommer fra Valderøya og har drevet salongen «VIPP/LASH by annalena» på Ytterland i Giske kommune  i snart tre år. I slutten av september stengte hun salongen og er nå klar for nye eventyr midt i hjertet av Ålesund.

I hennes tidligere salong har hun vært kunde av merkene Beauty House selger, produkter fra blant annet sminke-merket Frøya Cosmetics, Better Brows og Purelash. Alle er norske merker.

Beauty House er en skjønnhets-kjede med flere salonger i og rundt om Oslo. De tilbyr mange tjenester innen skjønnhet og hudpleie. I år har Beauty House 10-årsjubileum.

– Jeg har lenge hatt gode relasjoner til folkene i Beauty House, sier Anna Lena.

Da de spurte om hun var interessert i å starte en salong sammen med de i Ålesund brukte ikke hun lang tid på å si ja.

– Det er en stor glede å få et samarbeid med Beauty House. Vi brukte noen måneder på å finne det rette lokalene i Ålesund og at vi nå skal holde til midt i gågata er jeg veldig fornøyd med, sier Anna Lena.

Dette blir den første Beauty House-salongen på Sunnmøre og de har et større lokale enn de fleste andre salongene. Anna Lena er daglig leder og partner i Beauty House Ålesund.

– Vi flytter jo inn i et jugendhus så lokalet er veldig stort og flott. Dette gjør at vi vil få et annet utseende enn de andre salongene, forteller hun.

Logo er på plass på dørene i lokalet. Foto: Privat

Tidligere visuell markedsfører

Før hun begynte med skjønnhetspleie jobbet Anna Lena som daglig leder og visuell markedsfører i familiebedriften. Hun jobbet i samme firma i 21 år. Det var innen klesbransjen og hun trivdes godt med kontakten med kunder.

– Jeg har alltid hatt en lidenskap for skjønnhetspleie og sminke så når det var på tide å finne en ny karrierevei fant jeg ut at jeg kunne kombinere interessen for skjønnhet og gleden av kontakt med mennesker. Da bestemte jeg meg for å satse innen skjønnhetspleie, forteller hun.

I Kongens gate 13 skal Beauty House Ålesund åpne. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Åpning onsdag

De skal holde til i samme hus som Medi 3 og onsdag i kommende uke åpner de dørene i gågata i Ålesund.

– Vi får besøk av en make-up artist som er brand manager i Frøya Cosmetics. Hun skal utføre gratis makeup veiledning på kunder og i tillegg får de også med seg en goodiebag. Dette er kunder som jeg har opparbeidet meg gjennom årene, forteller Anna Lena som allerede har fått flere henvendelser om den nye salongen.

Til nå er det Anna Lena som skal jobbe i salongen, men hun satser på at det kommer flere i teamet hennes snart.

– Vi får se om det dukker opp noe stjerner etter hvert, avslutter Anna Lena som gleder seg stort til å åpne salongen på onsdag.