Da skal klubben markere at håndballsesongen 2023/24 er i gang ved å samle alle håndballagene i klubben og presentere dem. Presentasjonen foregår i Hatlanehallen førstkommende søndag og 300 håndballspillere i alle aldre, store og små, skal gjøres stas på før sesongen starter for fullt.

– Vi hadde et lignende arrangement i fjor som gikk veldig bra og som vi fikk god respons på. Vi legger opp til en del av det samme i år, der vi ønsker å presentere lagene våre og gjøre litt stas på dem, sier leder i håndballutvalget i Aksla IL, Karl Otto Hessen.

Under lagpresentasjonene blir det blant anna lagt opp til mørklegging av hele hallen og lysende fargespotter når lagene løper inn og blir presentert. Deretter blir det aktiviteter for lagene, før alle spillerne samles i aulaen på Hatlane skole for å ta et felles bilde av alle spillerne sammen. Avkast-arrangementet avsluttes med showkamp mellom spillere i 13–15-årsalderen og trenere, lagledere og foreldre.

– Under showkampen blir det muligens litt artig utkledning, ler Hessen.

– Vi gjør dette for å få samlet alle håndballagene våre, bygge fellesskap og klubbfølelse, legger han til avslutningsvis.