eMMa kommer direkte fra opptreden på VG-lista i dag, til konsert på Barnas Superfestival lørdag. Foto: Pressefoto Alvin Santos

Dette blir en dag full av aktivitet for barna og som toppes av konsert med selveste eMMa. Til dere som ikke er oppdatert på det kidsa er opptatt av: Emma er lillesøstera til Marcus og Martinus.

Det er Sparebanken Vest i Ålesund som spanderer festivalen på byen. Arrangementet er en del av bankens 200-års jubileum, som er omtrent hundrede og nittini og et halvt år lengre enn banken har hatt kontor på St. Olavsplass.

En dag full av aktiviteter

– Scene, rigg og gjennomføring av konserten, har vi hentet inn Momentium for å hjelpe oss med. Men det blir masse gøy for både barn og voksne, før Emma går på scenen for å avslutte det hele, lover Eirik Vartdal, banksjef for personmarked i Sparebanken Vest i Ålesund.

De kan skilte med både Elias båt, trylling, Dj og mat i løpet av arrangementet, som starter klokken tolv og er helt gratis.

– I tillegg skal vi I forkant av konserten med Emma også dele ut gavemidler til prosjekter i Ålesund, forteller Eirik Vartdal.

Heidi Thomassen, Marte Tennebø Rødset, Mathias Frisvold, Ingvild Schrøder og Eirik Vartdal fra Sparebanken Vest, lover en trivelig og innholdsrik dag i byen lørdag. Foto: Kåre Stig Nøstdal