Og vinneren av Årets Julevindu 2023 ble: Blomstergården i Løvenvoldgata.

– Nå ble vi skikkelig glade! Vi synes det er veldig stas å vinne og sender en stor takk til alle som har stemt på oss, sa innehaver Elisabeth Heiervang Eikrem, da førsteplassen ble kunngjort.

– Vinduet vårt er vår aller beste salgsplakat og mang kommer innom for å kjøpe ting vi har utstilt der. Derfor legger vi ganske mye tid og energi ned i å få en fin vindusutstilling. Da er det selvsagt kjekt å se at folk setter pris på den jobben vi gjør, sa hun.

Blomstergården mottar en helsides annonse i Nytt i Uka som premie. Rosene er det Elisabeth selv som står for. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Dette var Pallen

Andreplassen gikk til Sparebank 1 SMN og tredjeplass ble delt mellom Bunnpris Skansen og Sparebank Vest.

Blant de som var med å stemme ble det trukket en vinner som vant et gavekort på kr. 1.000 fra Ålesund Sentrumsforening. Og vinneren ble Markus Bergset. Bergset stemte på Blomstergården, der han også har oppdrag som budbilsjåfør/blomsterbud.

– Dette var veldig artig, nå ble jeg kjempeglad! Og så er det selvsagt ekstra gøy når den jeg stemte på også ble vinneren, sa han.

Iselin Francesca Flem fra Ålesund sentrumsforening og vinner av gavekortet, Markus Bergset. Foto: Anne Solveig Berge Trandal