I forbindelse med planlegging av julebyvandringa med Harald Grytten sist lørdag, ble julestemninga rett og slett så høy hos to av damene, at de fikk for seg at de ville pynte et utstillingsvindu på gateplan.

Standhaftige damer

Til tross for svært så rasjonelle motargument, som: vi har rikelig å gjøre med å lage avis , så dette skal vi ikke bruke tid på, eller: vi har verken pynt eller vindu på gateplan, ga damene seg ikke. Og de fleste av oss vet at når damer enten vil, eller ikke vil noe, da blir det gjerne slik. Dessuten hadde de både vindu og tilgang på pynt, og jobben skulle de uansett gjøre fredag kveld- Så da så!

Even Andre Aarseth og Mitchell Barstad fra Låsservice og Anne Solveig Berge Trandal fra Nytt i Uka / AESby, foran vinduet som skulle pyntes. Foto: Kåre Stig Nøstdal

Fikk låne vinduet

Vi fant ut at det var Harald Osdal hos EiendomsMegler 1, som var megler på det tomme lokalet, og i løpet av noen timer torsdag, hadde han skaffet oss både tillatelse og nøkler til vinduet. Det viste seg imidlertid at låsen ikke var mulig å få opp, samme hvor hardt vi prøvde. Men takket være Atle Rønning, daglig leder hos Låsservice, var dette løst i løpet av fredag formiddag. Vinduet ble pynta, og vi andra må bare si oss enige i at dette ble bra det.

Svært så fornøyde damer: Fungerende salgssjef Gitte Olsen og redaksjonssjef Anne Solveig Berge Trandal. Foto: Kåre Stig Nøstdal

En stor takk for hjelpa til:

Harald Osdal hos EiendomsMegler 1, som skaffet oss tilgang til vinduet. Til Atle Rønning, Mitchell Barstad og Even Andre Aarseth fra Låsservice, som fikk oss inn. Og til Randi Nilsen fra Monark Skomagasin, som har lånt oss litt ekstra pynt og nisser.