En rørt og takknemlig Torill Standal Eliassen forteller om første gang hun forsto at hun selv hadde en viktig rolle og hvor viktig det er med variasjon av sterke kvinner i dagens samfunn.

– Jeg vil i dag takk foreldra mine som var grenseløse i sin kjærlighet. Søstera mi som alltid har vært min rollemodell og venninnene mine som har gitt meg styrke, vinger og lov til å være meg selv. Så var jeg så heldig at jeg fikk meg en mann som heier på den jeg er og vi har inngått alle prosjekt sammen, sier Torill Standal Eliassen og legger til:

– Husk at alle som gir deg litt motstand gjør deg litt sterkere og ikke tenk så mye på om alle liker deg eller ikke.

Begrunnelse:

Torill er leder av det største teknologimiljøet på Vestlandet gjennom sitt arbeid som administrerende direktør i Twoday. Hun ble nylig anerkjent som en av Norges 50 fremste tech-kvinner. Kåringen har som formål å øke andelen kvinner som jobber med teknologi og ledelse, noe Torill er en aktiv og synlig pådriver for. Hennes kompetanse og engasjement synliggjøres på flere arenaer utover hennes arbeid. Torill er blant annet en av grunnleggerne av NeXTdigital, et non-profit kompetansenettverk på Sunnmøre, hun er mentor i talentutviklingsprogrammet Talent Sunnmøre og grunderprogrammet Næringsteft. I sitt verv som styremedlem i GoforIT, er hun en sentral aktør i å utvikle kompetanse, politikk og forskning på feltet teknologi og bærekraft. Torill fremstår med et høyt energinivå og unikt engasjement, og er en viktig rollemodell som baner vei for at andre kvinner skal velge teknologi.