– Kulturen og muligheten til å vokse både faglig og personlig var avgjørende for meg når jeg valgte Twoday. Jeg digger å være en del av et stort tverrfaglig miljø, omgitt av dyktige og engasjerte kollegaer sier Pia.

Pia Bratteberg-Øye kommer fra stillingen som markedssjef i Solwr, hvor hun hadde operativt og strategisk ansvar for interne og eksterne prosjekter relatert til markedsavdelingen. Tidligere har Pia erfaring fra Havnevik som rådgiver og prosjektleder innenfor CMS og innhold.

Pia blir prosjektleder i avdelingen for teknologi og softwareutvikling. Hun vil hovedsakelig jobbe med implementeringsprosjekt og forvaltning av løsninger innenfor flere bransjer.

– Pia er et viktig tilskudd til twoday. Hun har relevant bakgrunn fra både leverandør og kundesiden, og vil være sentral i å levere gode kundeopplevelser her på Sunnmøre. I tillegg til sin sterke tverrfaglige bakgrunn, så er jeg sikker på at Pia kommer til å være en viktig kulturbærer for oss. Vi er skikkelig stolte for at hun valgte akkurat oss som sin nye arbeidsgiver, sier daglig leder Torill Standal Eliassen.