Den danske kantspilleren kom til klubben i fjor sommer fra AGF Aarhus på en avtale ut 2023, og har siden etablert seg som en nøkkelspiller for et opprykksjagende AaFK Fortuna-lag. Nå har hun forlenget kontrakten sin med tangotrøyene. Den nye avtalen strekker seg ut 2024.

– Jeg er veldig glad for å være her! Spillergruppen er fantastisk og rammene rundt oss er gode. Vi jakter hver dag på å bli så gode som mulig, og vi føler oss heldige som har en profesjonell og godt tilrettelagt hverdag, sier Maria Herdel Pedersen til klubbens hjemmeside.

Hovedtrener Frode Fagermo er naturligvis også svært glad for at en av lagets viktigste spillere velger å fortsette i klubben.

– Vi er henrykt over å ha Marias signatur på plass. Det er et viktig signal å sende, både til byen og til klubbene rundt oss – vi mener alvor! Å forlenge avtaler med våre viktigste spillere er helt i tråd med de ambisjonene klubben har. Maria er også et godt bilde på hva vi ønsker i en AaFK Fortuna-spiller. Hun er lojal og hardtarbeidende, ytterst profesjonell, har en sterk vinnervilje og en stor x-faktor i spillet sitt. Vi gleder oss stort til fortsettelsen, uttaler AaFK Fortuna-treneren.