I år arrangeres konferansen 28. september på Norsk Maritimt Kompetansesenter i Ålesund, hvor mye av fokuset kommer til å ligge på kunstig intelligens. Men det blir også mulighet til å lære om det siste innen skyteknologi og datadrevet innovasjon.

På scenen og i salen kan man møte representanter fra verdensledende teknologiselskaper som gir deg påfyll om alt det spennende som ligger i IT og andre teknologinyheter, heter det videre i pressemeldingen.

Andreas Ekström og organisk intelligens

«Keynote» holdes av journalist Andreas Ekström, som vil fortelle om «organisk intelligens», et begrep han selv har laget og som er et sett med ideer, spørsmål og praktiske verktøy for å forstå og oppfylle menneskelig potensial i KI-revolusjonen.

Andreas Ekström Foto: Presse

Livepodkast

Fra scenen vil man også lage podkasten «Teknologi og mennesker», med programleder Christian Brosstad og gjestene Nicolai Astrup og Marielle Furnes Mannseth. Tittelen på episoden er «Teknologi, energikrise og hydrogen» og ser på hvordan det grønne skiftet har fått oss til å bygge ut energikrevende industri, mens vi opplever energikrise i Norge og verden ellers.

Nikolai Astrup er en av de andre gjestene i den live-produserte podkasten. Foto: Presse