Olsen Rindal debuterte for klubben i 2021, og har etablert seg til å bli en nøkkelspiller i laget. 19-åringen står oppført med over 50 kamper og har denne sesongen startet samtlige kamper i 1. divisjon. Nå blir stoppertalentet værende i klubben etter å ha signert en ny kontrakt ut 2024.

– Jeg gleder meg til å spille sammen med jentene i den spennende høsten vi har i vente. Jeg er glad for å være en del av den herlige spillergruppen vi har, og å spille for noe som betyr så mye for jentefotballen her på Sunnmøre, sier Helle Olsen Rindal til klubbens hjemmeside.

– Helle har lenge vært en fremragende forsvarsspiller, men har i år også tatt store steg i det offensive spillet. I tillegg til å ha spisskompetanse i fart, 1v1-ferdigheter defensivt og i duellspill, har hun nå blitt en drivende dyktig frispiller. Dette er viktig for oss som ønsker å være et spillende lag, også mot lag som presser oss høyt, og her har Helle gjort imponerende fremsteg, uttaler hovedtrener Frode Fagermo.

I løpet av de siste månedene har flere spillere forlenget med AaFK Fortuna. Fra før er det bekreftet at Maria Herdel Pedersen, Madelen Eid, Daniela Dögg Gudnadottir og Guro Hammer Røn har skrevet under på nye kontrakter.