I alle fall om vi skal tro markedssjef Jørgen Romestrand hos Porsche Centeret - og det skal vi jo.

– Vi er strålende fornøyde og smiler enda, sa han da vi snakket med han mandag.

Gir tilbake

Porsche Center Ålesund ble startet for seks år siden med tre ansatte. I dag er de 16 ansatte i Puksholevegen, og er eneste Porscheforhandleren mellom Bergen og Trondheim.

– Vi har fått en fantastisk mottagelse her i byen, og ønsker derfor å gi noe tilbake til alle som bor her, sier Romestrand.

Smilende og fornøyde Jørgen Romestrand og Frode Risnes Liaskar. Foto: Geir Srisoi

Vil skape tradisjon

Han forteller at dette er noe de har ønsket å gjøre lenge, men at pandemien har gjort at det først var mulig i år.

– Dette er noe vi ønsker å fortsette med, og å gjøre en gang i året. Porsche har en fantastisk spennende historie, og er en bil de aller fleste har knyttet assosiasjoner til. Vi tror derfor det kan være stas for mange å bare komme for å titte, eller å prøve, selv om man ikke har noen planer om å kjøpe. Dette skal i all hovedsak være en dag der alle kan komme bare for å ha det kjekt, forklarer han.

Berget av telt

En ting er sikkert: Når man skal ha et arrangement ute i Ålesund kan man ikke alltid ta for gitt av værgudene spiller på lag. Og det var heller ikke tilfelle denne lørdagen.

– Selv om det i perioder bøttet ned, tror jeg likevel de som tok turen hadde en god opplevelse. Folk søkte inn i teltet for å bli underholdt, og under de verste regnbygene, så gikk de ut igjen for å se på bil når været lettet litt, forteller Romestrand.

Gode hjelpere

Momentium var teknisk arrangør og bistod også med underholdningen. De kunne blant annet skilte med ansiktsmaling, grilling, Kjell «Kjellen» Bigseth og tryllekunstner Tito.

– Jeg ønsker å rette en stor og hjertelig takk til både Momentium og alle våre ansatte som stilte opp og bidro til å gjøre dette til en fantastisk dag, avsluttet en strålende fornøyd Jørgen Romestrand.