Dette er en del av en stor satsing innen mat og drikke ved hotellet. Satsningen er ledet av regjerende norske, nordiske og olympiske mester i kokkekunst, Nils Flatmark, som er Executive Head Chef & Food & Beverage Manager på Storfjord.

– Vi stolt av å inngå et samarbeid med et av verdens siste familieeide og mest anerkjente champagnehus. Ikke bare vil dette gi våre gjester tilgang til drikkeopplevelser du ikke kan få andre steder, men også muligheter for ettertraktede kurs, smakinger og masterclasses, forteller han.

Eva Gottesmann fra Bollinger. Foto: 62° NORD

– For Storfjord Hotel er formidling av vår kulturarv, historie og tradisjoner en viktig del av opplevelsen, Vi ønsker å bidra til å styrke Sunnmøre som matdestinasjon med Gastronomiske matopplevelser i verdensklasse. Vi er et high-end hotel og samarbeidet mellom det franske champagnehuset og oss kjennes veldig riktig og er tuftet på felles verdier og visjoner, avslutter Nils Flatmark.