Gerhard Melseth startet i april som Seniorkonsulent i Miles Ålesund. Gerhard forteller at valget om å starte i Miles dreier seg mye om fokus på høyt faglig nivå og kontinuerlig utvikling av de ansatte i selskapet.

– Etter å ha blitt kjent med Gerhard skjønte vi fort at han passer inn som hånd i hanske hos oss, sier Irene Mjelde, daglig tjener i Miles Ålesund.

Gerhard har en Bachelor som dataingeniør fra Høgskolen i Bergen. Han startet som utvikler på automasjonssystemene til Rolls-Royce Marine, før veien gikk videre til foringsløsninger og monitoreringsløsninger for oppdrettsnæringen i FiiZK. Gerhard har også hatt rollen som CTO i Varda Care, en “health tech” start-up, hvor man utvikler en tjeneste for kontaktløs måling av vitale helseparametre for kommunale helse- og omsorgstjenester.

– Han er en morgenfugl som gjerne tar turen innom treningsstudio før jobb. På kontoret har vi allerede erfart at han er en “handyman”, som stilte opp første dag på jobb og første dag i nye kontorer med verktøykassen i hånda. Vi kan også avsløre at han er en ihuga Tolkien og Star Wars fan, pappa til tre gutter og samboer med Trude, forteller Mjelde videre.