Etter å ha brukt to år på å jobbe inn og fin-tune barnebutikk-konseptet, valgte hun å flytte butikken til Ålesund Storsenter i desember 2009 . Der drev hun barnebutikk, før hun etter noen år også åpnet butikk for damene rett over gangen. I dag er disse to butikkene slått sammen, og ligger på et av byens mest trafikkerte «gatehjørner», i 2. etasje på Ålesund Storsenter.

Høy fart

De som kjenner Trine vet at hun sjeldent verken står, eller sitter helt stille. Hun er ei slik dame som alltid har noe på gang, en eller annen idé, eller ei løsning på et eller annet hun står i. Altså en litt typisk gründer.

– Jeg tenker at det er greit at det skjer ting. Og skal du være sikker på at det gjør det, er det like greit å sett i gang selv, sier hun, samtidig som hun flytter ei jakke som ikke lå helt der den skulle.

Ikke en eneste gang i løpet av praten vi hadde satte hun helt stille. Og mellom alle tankerekker og resonnement, delte hun ut ros og gav jevnt med instrukser til håndverkeren som holdt på i lokalet.

Bilde fra den første butikken i Rådstugata - sjekk farmora på døra. Foto: Trine Andreassen
Trenger du et bilde av en kjole til nettbutikken og ingen andre kan hjelpe, da funker det helt greit med et speil og en mobiltelefon. Foto: Trine Andreassen

Kreativt kontor

Nå åpner hun altså et eget kreativt kontor i Parkgata 3.

– Det er viktig å understreke at dette i all hovedsak er et kontor, i tillegg til butikken vi driver på senteret. Dette er ikke en ny butikk med faste åpningstider, forklarer hun.

Under pandemien valgte de å satse mye mer målrettet på nettbutikken sin, noe som viste seg å være et godt valg.

– Nettbutikken vår har hatt ei veldig fin utvikling de siste årene, men har stort sett vært drevet fra hjemmekontoret mitt. Det nye kontoret i Parkgata skal først og fremst brukes til alt det innebærer å drive egen nettbutikk, forteller Trine.

Kreative kontor i Parkgata by night. Foto: Kåre Stig Nøstdal

Lagarbeid

Samtidig skal lokalet også brukes til innkjøp, kundekvelder, baby showers og andre arrangement gjengen hos Farmor Ingvarda setter i gang og ønsker å lage til.

– Vi har mye på gang og tenker at det kreative kontoret kan bidra til å skape enda mer aktivitet i byen. Men det er viktig å understreke at Farmor Ingvarda slett ikke er noe one woman show. Jeg har en fantastisk gjeng av kreative damer på butikken. Et fantastisk team jeg er svært glad for å få lov til å jobbe sammen med, avslutter Trine Andreassen.

I disse lokalene i Parkgata skal det kreative kontoret holde til. Foto: Kåre Stig Nøstdal