Før hun kom til Bybadet jobba Marthe Lingås offshore i 13 år for Farstad og for Solstad.

– Etter å ha jobba lenge offshore i utlandet, blant anna i Brasil og Egypt, passa det meg perfekt da Bybadet skulle åpne: Det handler fortsatt om vannsikkerhet, samtidig som det er varmt og godt. Men selv om jeg jobber innendørs nå, så fortsetter jeg jeg å være mye på sjøen – i egen båt, forteller hun blidt.

Siden åpninga har Marthe jobba som teamleder og instruktør, fram til hun tok over lederjobben etter Lasse Hoel 1. august.

– Jeg gjør fortsatt mye av det samme, i tillegg ti at jeg gir opplæring til og hjelper de andre ansatte, og det blir en del kontorarbeid.

Denne uka har det vært høstferie og ekstra godt besøk på Bybadet.

– Høsten og vinteren er jo høysesongen vår, og framover planlegger vi en del ulike arrangementer. Halloween-markeringa vår er alltid populær, både blant barna og de ansatte, og i år satser vi på å gjøre det ekstra skummelt. Damenes aften er et populært arrangement som vi kommer til å fortsette med, men vi har valgt å bare ha det fire ganger i året framover og heller bruke litt ressurser på å gi damene et ekstra godt tilbud når de kommer. Kveldsbading skal vi også ha, forteller Marthe Lingås.