I helgens serierunde i Stavanger ble det spilt full serie, der Ålesund SDK Undervannsrugby vant alle sine kamper. Det gjorde at de gikk direkte videre til semifinalen. Der var Egersund motstander, og selv om ålesundslaget slapp inn sitt første og eneste mål i turneringen, endte det med en meget komfortabel 8–1-seier og finaleplass.

I finalen møtte de oslolaget Akkaren som ble en tøff og jevnspilt affære. Men selv om Akkaren satte Ålesund SDK under press i løpet av kampen, var det laget fra Ålesund som var sterkest til slutt og sikret seg en 2–0-seier.

Finaleseieren i Stavanger gjør at Ålesund SDK Undervannsrugby er på god vei mot seriemesterskapet. Før den siste serierunden, som spilles i Ålesund i april, leder de serien med fire poeng. 3.-plass eller bedre på hjemmebane vil dermed sikre seriemesterskapet for Ålesund SDK Undervannsrugby.

– Det bør være innenfor vårt nivå. På hjemmebane bør vi være klare favoritter til å komme til finale, så vi er i en veldig sterk posisjon til å vinne serien, sier kaptein og trener for Ålesund SDK Undervannsrugby, Marius Skåre.

Også damelaget til Ålesund SDK Undervannsrugby gjorde det sterkt under helgens serierunde i Stavanger. De endte på 3.-plass bak storkanonene Akkaren og Boblen.