Eriksen kjørte inn til 2.-plass bak Bjørn Ivar Rødland i første heat og tok med seg 22 poeng i sammendraget. I andre heat byttet Eriksen og Rødland plass, som gjorde at begge havnet på 47 poeng totalt og delte sammenlagtseieren.

Trøbbel for hjemmehåpet

Men det var i juniorklassen Sykkylven Motocrossklubb hadde størst forhåpninger om seier. Oliver Fjelle, som lå på 3.-plass sammenlagt etter 1. runde, kjørte for seier på hjemmebane.

Første heat gikk derimot ikke som planlagt for hjemmehåpet, som fikk stopp på quaden og måtte ha teknisk hjelp for å komme i gang igjen. Dermed endte han på sisteplass i første heat, og tok med seg 14 poeng i sammendraget.

I andre heat gikk det mye bedre for Fjelle. Uten tekniske problemer kjørte han inn til 2.-plass i heatet bak Iver Vagstad Hellebust, som for øvrig vant begge heatene. 22 poeng fra andre heat sørget for 36 poeng totalt for Oliver Fjelle, noe som holdt til 4.-plass sammenlagt i 2. runde av norgescupen.

Oliver Fjelle fikk problemer i første heat av 2. runde i norgescupen, men kjørte inn til en sterk 2.-plass i andre heat. Foto: Privat